Arganlife Arganolie display

Arganlife Arganolie 100% puur natuur

Arganolie; je ziet dit ingrediënt op steeds meer verpakkingen staan van onze verzorgingsproducten. En niet zonder reden: het is een effectief middel die op vele manieren ingezet kan worden.
Uw groothandel Van der Tang Trading heeft al geruime tijd 100% pure Arganolie van Arganlife in het assortiment. Wat maakt dit product dan zoveel beter dan de andere soorten die aangeboden worden? Dat is een vrij simpel antwoord: Arganlife Arganolie is puur natuur, dus zonder siliconen of andere kunstmatige toevoegingen. De olie wordt gewonnen door directe koude persing van argannoten en is onbewerkt.
Deze Arganolie is een rijke bron van natuurlijke vitamine E, squaleen en vele andere ingrediënten die de olie haar unieke werking geven.

Het vloeibare goud uit Marokko
Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de Arganboom (Argania Spinosa), een boomsoort die alleen in het zuidwesten van Marokko groeit. Door de beperkte verspreiding van de Arganboom is deze olie erg zeldzaam. De goede resultaten die met Arganolie worden bereikt, maken dit een kostbaar en waardevol verzorgingsproduct.

Haar
Door de unieke samenstelling voedt en beschermt Arganolie het haar; de Arganolie heeft een beschermende werking tegen externe invloeden. Het helpt om dof en pluizig haar elasticiteit en glans te geven, zonder dat het haar er vettig van wordt.
Breng een ruime hoeveelheid aan in uw handpalmen en masseer de olie goed door het gehele haar. Gebruik daarna een kam om de olie goed te verdelen tot aan de haarpunten. Laat de olie minimaal een half uur intrekken, maar hoe langer hoe beter! Een hele nacht is ideaal. Hierna wast u uw haar en kunt u vervolgens op de voor u gebruikelijke wijze uw haar stylen. Ook kunt u na het wassen een kleine hoeveelheid (slechts enkele druppels) door “handdoekdroog” haar verdelen en goed uitkammen naar de haarpunten.

Huid
Arganolie doet wonderen voor uw huid; het helpt rimpelvorming te vertragen en heeft een voedende en hydraterende werking. De olie trekt snel in, zodat uw huid niet vettig aanvoelt. Gebruik regelmatig Arganolie voor de verzorging van uw gezicht en als middel tegen droge en schrale plekken op de huid.
Masseer zachtjes met uw vingertoppen enkele druppels Arganolie in de huid. Ook bij bepaalde huidaandoeningen (zoals eczeem, acne, zwangerschapsstriemen en striae) verbetert uw huid aanzienlijk na frequent gebruik van Arganolie.

De fles
De glazen fles waar de Arganolie in is verpakt geeft het product niet alleen een luxe uitstraling, maar heeft ook een zekere functie: de fles is gemaakt van violet glas en laat geen licht door. Hierdoor is de olie vele malen langer houdbaar. En dat komt goed uit, want u heeft maar weinig nodig van de olie om uw huid en haar te laten stralen.

Display
De Arganolie zit in mooie, bedrukte kartonnen doosjes verpakt en voor u als winkelier is het leuk om ze niet los te presenteren, maar in een mooi display die u van ons krijgt bij afname van 9 stuks. Aan de zijkant van het display kunt u de meegeleverde folders presenteren waar duidelijk in wordt uitgelegd hoe de olie gebruikt kan worden.
Zet het mooie display op uw toonbank neer en zo kan het wellicht een impulsaankoop voor de consument worden.