Magazijnchef

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière?
Wij zoeken een enthousiaste en ervaren magazijnchef!

In de omgeving Zoetermeer zoeken wij een enthousiaste, energieke en kundige magazijnchef die graag de touwtjes strak in handen heeft en in alle hectiek toch het overzicht kan bewaren en de juiste sturing kan geven aan het logistieke team (7 FTE).

Wat ga je doen:
Als magazijnchef is je dag iedere keer weer anders en je laat je dan ook niet uit het veld slaan als het allemaal anders loopt dan gepland. Je wordt er juist scherper door en bewaart de rust én het overzicht, zodat alles uiteindelijk toch in goede banen geleid wordt.

Jouw dag begint met een lekkere kop koffie en je neemt de tijd om je collega’s een goedemorgen toe te wensen. Jullie starten de dag met een gezamenlijk overleg en jij bespreekt de planning van de dag met de coördinator.

Na het uitzetten van de lijnen loop je samen met je collega’s van de office binnendienst de planning voor de komende dagen door en je bespreekt of er nog ad hoc zaken bij komen, zodat je tijdig kunt zorgen voor de juiste personele planning voor de komende dagen.

Vervolgens ben je vooral aanwezig op de werkvloer in het magazijn waar je jouw collega’s coacht en begeleidt. Je houdt overzicht en stuurt erop aan dat het magazijn opgeruimd en geordend blijft. Door een beetje weerstand laat je je niet tegenhouden, het zorgt er juist voor dat je met het juiste elan toch dát weet te bereiken wat jij in je hoofd hebt.

Omdat er een continu wisselend assortiment is en de orders aan variatie onderhevig zijn, zien we maximale flexibiliteit bij jou en weet je steeds te schakelen tussen de wisselende omstandigheden. Met jullie kleine team van 7 collega’s weten jullie het toch maar weer mooi te fiksen dat alle orders op tijd en volledig de deur uit gaan. Tevreden klanten, daar doe je het tenslotte allemaal voor! Als het daarom nodig is zelf mee te werken om de orders op tijd de deur uit te krijgen, dan doe je dat graag.

Het afgelopen jaar is er veel geïnvesteerd om alle logistieke processen te optimaliseren. Recent is er een nieuw warehouse management systeem geïmplementeerd waardoor processen nog strakker kunnen worden nageleefd en er meer inzicht is. De structuur staat én is bewezen effectief. Aan jou om alles goed op orde te houden, verdere verbeteringen voor te stellen én mee te denken over verdere groeimogelijkheden in overleg en samenwerking met de directie.

Wij kijken uit naar je komst en zien in jou graag een enthousiaste aanvulling op ons hardwerkende team. Iemand die de gunfactor weet te creëren, die sterk is in overzicht bewaren en vooruitdenken. Iemand die op de juiste manier sturing kan geven én zich realiseert dat je in een kleine organisatie ook gewoon meewerkt en de handen uit de mouwen steekt. En dat alles met een gezonde dosis humor en empathie.

Een deel van jouw taken op een rijtje:

• Eindverantwoordelijk voor het volledige logistieke proces;
• Overzicht houden op de planning van de diverse magazijnwerkzaamheden;
• Meewerken op de werkvloer; van klanten ontvangen en bestellingen aannemen tot het inpakken van pallets.
• Verantwoordelijk voor de personeelsplanning in het magazijn;
• Eindverantwoordelijk voor de afhandeling van orders;
• Aanspreekpunt voor de logistiek coördinator;
• Eindverantwoordelijk voor het magazijnteam (7 medewerkers).

Welke ervaring en eigenschappen heb je nodig voor deze functie:

• MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must;
• Minimaal 5 jaar ervaring binnen een aansturende logistieke functie;
• Je toont eigenaarschap en voelt je verantwoordelijk voor het resultaat;
• Je creëert makkelijk een gunfactor bij jouw collega’s;
• Je kunt goed werken onder druk en bent flexibel;
• Je kunt goed omgaan met wisselende omstandigheden en springt daar tijdig op in;
• Je staat stevig in je schoenen en zorgt er graag voor dat alles goed geregeld is;
• Je begrijpt de finesses van een goede communicatie met klanten (die ook in het magazijn komen) en collega’s;
• Je bent iemand waar wij écht op kunnen bouwen.

Ons wensenlijstje is lang, maar we hebben je natuurlijk ook veel te bieden:

• Een fulltime functie met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid;
• Een dynamische en jonge werkomgeving;
• Een omgeving waar oog is voor jouw talenten en waar je die dan ook optimaal kunt benutten;
• Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling;
• 24 vrije dagen per jaar op fulltime basis.

Waar ga je werken:
Van der Tang Trading BV is een familiebedrijf dat sinds 1926 bestaat. Sinds 2011 staat de 3e generatie aan het roer en is er veel veranderd. Het assortiment is enorm uitgebreid, logistieke processen zijn onder de loep genomen en het bedrijf is gemoderniseerd en geprofessionaliseerd. Collega’s ervaren het als bijzonder dat er een jonge directie aan het roer staat, de sfeer is mensgericht en gemoedelijk, ook al wordt er hard gewerkt. Iedereen gaat er echt voor om met elkaar het succes te maken. Die successen vieren we dan ook graag met elkaar!
We zijn nu met een team van 13 collega’s: 1 logistiek coördinator, 6 magazijnmedewerkers, 2 office dames, 1 marketing dame, 1 finance dame en 2 directieleden. Met elkaar maken we er dagelijks een succes van om de klanten optimale service te geven en steeds weer een nieuw en verrassend assortiment aan drogisterij artikelen aan te kunnen bieden.

Nu alleen de sollicitatie nog:
Van Wieringen Solutions verzorgt als externe HRM adviseur de sollicitatieprocedure. Wij kijken uit naar jouw cv met motivatiebrief via Patricia@vanwieringensolutions.nl of bel voor meer informatie naar Patricia van Wieringen via 010-2231534.

Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.