VACATURE LOGISTIEK COÖRDINATOR / MEEWERKEND VOORMAN LOGISTIEK

Zoek jij een logistieke vacature in Benthuizen?

Wij zoeken een enthousiaste en kundige logistiek coördinator die graag de touwtjes strak in handen heeft en in alle hectiek toch het overzicht kan bewaren en de juiste sturing kan geven aan zijn team in het magazijn. Ben jij de meewerkend voorman die blij wordt van een brede functie met veel afwisseling waarin alle aspecten van de logistiek samen komen?

Wat ga je doen: 

Als coördinator is jouw dag iedere keer weer anders en je laat je dan ook niet uit het veld slaan als het allemaal anders loopt dan gepland. Je wordt er juist scherper door en bewaart de rust én het overzicht zodat alles uiteindelijk toch in goede banen geleid wordt. 

Jouw dag begint met een lekkere kop koffie en je neemt de tijd om je collega’s een goedemorgen toe te wensen. Jullie starten de dag met een gezamenlijk overleg en jij bespreekt de planning van de dag. Na het uitzetten van de lijnen bespreek je met jouw logistiek manager of er nog bijzonderheden zijn en lopen jullie de planning van de rest van de week alvast door. 

Als coördinator ben jij diegene die ervoor zorgt dat de goederenstromen op de juiste manier blijven lopen tussen het bulk magazijn en het cash & carry magazijn. Je zorgt ervoor dat er niet aan de ene kant een opeenstapeling komt en aan de andere kant een leeg schap. Al voordat de werkvloer vol dreigt te raken heb jij iedereen aangestuurd en nemen mensen weer de juiste acties om binnen alle richtlijnen te blijven lopen. Je coacht en begeleidt je collega’s en ondertussen steek je zelf ook de handen uit de mouwen op de plek waar je op dat moment het hardste nodig bent; je helpt een klant met specifieke vragen of je coördineert bijvoorbeeld welke pallets uit de bulk nodig zijn voor de orders van die dag. 

Je zorgt ervoor dat het magazijn opgeruimd en geordend blijft. Als iemand buiten de richtlijnen werkt aarzel je niet daar iets van te zeggen en na een goed gesprek gaat jouw collega weer op het juiste spoor verder. Door een beetje weerstand laat je jezelf niet tegenhouden, het zorgt er juist voor dat je met het juiste elan toch dát weet te bereiken wat jij in je hoofd hebt.

Omdat er een continu wisselend assortiment is en de orders aan variatie onderhevig zijn, zien we maximale flexibiliteit bij jou en weet je steeds te schakelen tussen de wisselende omstandigheden. Met jullie kleine magazijnteam van 7 collega’s weten jullie het toch maar weer mooi te fiksen dat alle orders op tijd en volledig de deur uit gaan. Tevreden klanten, daar doe je het tenslotte allemaal voor!

Wij kijken uit naar jouw komst en zien in jou graag een enthousiaste aanvulling op ons hardwerkende team. Jij krijgt een spilfunctie tussen de logistiek manager en het team van magazijnmedewerkers.

Een deel van jouw taken op een rijtje: 

 • Zorgdragen voor een continue en optimale vulling van het cash & carry magazijn voor eigen orderlopers en klanten;
 • Toezien op een goede controle van de goederenontvangst en het dirigeren van de binnenkomende goederen naar de juiste opslaglocatie;
 • Regisseren en coördineren van de werkdag rondom de afhandeling van klantenorders;
 • Coördinerend en motiverend naar het magazijnteam (6 medewerkers).

Welke ervaring en eigenschappen heb je nodig voor deze functie: 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bezit een heftruckcertificaat;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring als coördinator binnen de logistiek in een kleinere organisatie;
 • Je toont eigenaarschap en voelt je verantwoordelijk voor het resultaat;
 • Je creëert makkelijk een gunfactor bij jouw collega’s;
 • Je kunt goed werken onder druk en houdt overzicht;
 • Je kunt goed omgaan met wisselende omstandigheden en springt daar tijdig op in;
 • Je staat stevig in je schoenen en zorgt er graag voor dat alles goed geregeld is;
 • Je begrijpt de finesses van een goede communicatie met klanten (die ook in het magazijn komen) en collega’s;
 • Je bent iemand waar wij écht op kunnen bouwen.

Ons wensenlijstje is lang, maar we hebben je natuurlijk ook veel te bieden: 

 • Een fulltime functie met veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een dynamische en jonge werkomgeving;
 • Een omgeving waar oog is voor jouw talenten en waar je die dan ook optimaal kunt benutten;
 • Ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling;
 • 24 vrije dagen per jaar op fulltime basis.

Wie zijn wij:

Van der Tang Trading BV is een familiebedrijf dat sinds 1926 bestaat. Sinds 2011 staat de 3e generatie aan het roer en is er veel veranderd. Het assortiment is enorm uitgebreid én gespecialiseerd, logistieke processen zijn onder de loep genomen en klanten beleven een nieuwe ervaring nu. Collega’s ervaren het als bijzonder dat er een jonge directie aan het roer staat, de sfeer is positief, mensgericht en gemoedelijk, ook al wordt er hard gewerkt. Iedereen gaat er echt voor om met elkaar het succes te maken. Die successen vieren we dan ook graag met elkaar!

We zijn nu met een team van 13 collega’s: 1 logistiek manager, 7 magazijnmedewerkers, 2 office dames, 1 finance dame en 2 directieleden. Met elkaar maken we er dagelijks een succes van om de klanten optimale service te geven en steeds weer een nieuw en verrassend assortiment aan drogisterij artikelen aan te kunnen bieden. 

Nu alleen de sollicitatie nog: 

Wij maken graag kennis met jou en kijken uit naar jouw cv mét motivatiebrief via Laura@vandertangtrading.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen via tel. 079-3315931. Op onze website laten we graag meer zien over ons bedrijf en ons assortiment; www.cosmeticapartijen.nl 

Sollicitaties zonder motivatiebrief kunnen wij niet in behandeling nemen. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.