Red One Wax

Red One Wax

Bestel de haarproducten van Red One bij Van der Tang Trading; gegarandeerd een scherpe prijs en snelle levering.

Red One is een merk gemaakt door en voor kappers. In onze (online) shop vindt u twaalf verschillende soorten haarwax terug. Het maakt niet uit welk haartype iemand heeft, Red One heeft voor iedere stijl een geschikte wax. Bij Van der Tang Trading verkopen wij al geruimde tijd Red One wax. De producten hebben een heerlijke geur en zijn in zowel kort als lang haar te gebruiken en voor zowel vrouwen als mannen.

In onderstaand bericht nemen wij u graag mee langs de twaalf soorten die wij u als groothandel aan kunnen bieden. De producten zitten verpakt in een seal van 6 stuks en zijn €1,50 ex btw per stuk.

Orange Aqua
De Orange haarwax geeft het haar een mooie glans en verzorgde look. Daarnaast is deze wax makkelijk uitkambaar en voelt niet plakkering aan. De wax heeft een citrus geur en ruikt daarmee heerlijk fris.

Olive Aqua
Deze Red One Olive haarwax bevat Castor Oil wat een verzorgende en hydraterende werking heeft. De wax maakt het haar glanzend en zorgt ervoor dat het haar gedurende de gehele dag opnieuw gestyled kan worden.

Cobra Aqua
De Cobra Aqua wax is geschikt voor sterk gecontroleerd haar en verzorgt een langdurige hold.

Keratin Matte
Red One Haarwax Keratin Matte geeft je haar een matte en natuurlijke look. Dankzij de toevoeging van keratine wordt het haar ook nog eens verzorgt.

Argan Matte
Argan Matte haarwax geeft een matte structuur en is verrijkt met essentiële vitamines en mineralen. De toevoeging van de vitamines en mineralen zorgt ervoor dat het haar dikker wordt.

Bright White
De Bright White wax van Red One is een transparante wax en geeft een extra glans. De wax ruikt naar een fruitige geur van watermeloen.

Green Matte
Deze wax geeft net als de andere Matte waxes een matte finish aan het haar. De groene variant heeft een zomerse Caribische geur.

Purple Aqua
De Purple haarwax van Red One ruikt naar lavendel en geeft een glanzende look aan het haar.

Black Aqua
Deze zwarte variant heeft een cologne geur en is daarmee voornamelijk geschikt voor mannen.

Red Aqua
Deze wax heeft een frisse, fruitige geur en geeft net als de andere Aqua waxes een glanzende look.

Grey Aqua
De Grey Aqua haarwax heeft een geur van aftershave.

Blue Aqua
Deze wax van Red One heeft een heerlijke pepermunt geur, waardoor het haar altijd fris ruikt.

Meer informatie?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw bestelling plaatsen via onze webshop of kom langs in ons magazijn in Benthuizen.